Kielet

Rekry

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme uusia tekijöitä ja osaajia. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä, joiden parissa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Etsimme tekijöitä niin vastavalmistuneista kuin alalla jo pidempään työskennelleistäkin henkilöistä. Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta, suunnittelukokemusta ja sen tuomaa ammattitaitoa. Toivomme, että inspiroidut infrasuunnittelusta ja haluat kehittää osaamistasi ja alaamme.. Arvostamme hyvää työyhteisöä ja -ilmapiiriä, jossa jokainen voi näyttää omat hyvät puolensa. Sellaiseen työpaikkaan haemme juuri sinua.

Projektiassistentti

Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä ansaitusti eläkkeelle, etsimme projektiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen toimistoomme Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluu mm. teknisten piirustusten ja kuvien piirtämistä suunnittelijan ohjeiden mukaan, asiakirjojen ylläpitämistä ja projektidokumenttien hallintaa. Tehtävässä käytät CAD-ohjelmistoa, dokumenttien hallintajärjestelmiä sekä MS Office-ohjelmia. Tehtäviin kuuluu myös toimiston yleisiä tehtäviä (esim. tarviketilaukset ja kokousjärjestelyt) ja projektien tukipalvelua (esim. raporttien kokoaminen ja laskutus).

Edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä,
  • Tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä
  • Ruotsin kielen osaamista

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, oppimishalukkuutta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Tarjoamme:

  • Vakituisen työpaikan
  • Tiiviin työyhteisön tuen
  • Nykyaikaiset työvälineet
  • Hyvät työsuhde-edut

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 14.10.2018 mennessä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli haluat lisätietoja, lähetä sähköpostia rekry@arcus.fi

 

Insinööritoimisto ARCUS Oy on rakenne- ja geotekniikkaan erikoistunut suunnittelutoimisto. Kohteitamme ovat erityisesti satama- ja vesirakenteet, vaativat tie- ja ratarakenteet, teollisuusrakennukset sekä rakennustöiden aikaiset erikoisrakenteet.

 

Merkittävimpiä viimeaikaisia projekteja ovat Tukholman, Maarianhaminan ja Kapellskärin satamien muutos- ja korjaustyöt.

Yritys on perustettu vuonna 1995 ja nykyään olemme VR Track Oy:n tytäryhtiö ja kuuluneet VR-konserniin vuodesta 2004 lähtien.