Kielet

Rekry

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme uusia tekijöitä ja osaajia. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä, joiden parissa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Etsimme tekijöitä niin vastavalmistuneista kuin alalla jo pidempään työskennelleistäkin henkilöistä. Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta, suunnittelukokemusta ja sen tuomaa ammattitaitoa. Toivomme, että inspiroidut infrasuunnittelusta ja haluat kehittää osaamistasi ja alaamme.. Arvostamme hyvää työyhteisöä ja -ilmapiiriä, jossa jokainen voi näyttää omat hyvät puolensa. Sellaiseen työpaikkaan haemme juuri sinua.

Tule osaksi työyhteisöä, jolla on vahvat tulevaisuuden näkymät. Osoita erityisosaamisesi alla olevalla hakemuksella, niin otamme yhteyttä!

Mikäli haluat lisätietoja, lähetä sähköpostia arcus@arcus.fi .

Avoimet työpaikat

Geotekniikan suunnittelija

Haemme sekä nuorempaa että kokeneempaa geotekniikan suunnittelijaa tiimimme vahvistukseksi Turkuun tai Helsinkiin. Pääset mukaan monipuolisiin suunnittelu- ja asiantuntijatoimeksiantoihin, joissa tehtävät räätälöidään kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja avointa mieltä oppia uutta. Koulutukseltasi olet joko DI tai AMK-insinööri, tai olet hankkinut vastaavan osaamisen käytännön työssä. 

Eurokoodit ja CAD-työskentely ovat sinulle tuttuja. Lisäksi kokemus geotekniikan laskentaohjelmista ja tietomallintamisesta luetaan eduksesi. 

Toivomme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on plussaa. Olet vastuuntuntoinen ja haluat oppia ammatissasi uusia asioita. Työ edellyttää matkustusvalmiutta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi monipuolisesti geotekniikan ja infrasuunnittelun asiantuntijana. Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan parissa, nykyaikaiset työmenetelmät sekä riittävän tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.

Tule mukaan tiimiin! Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Cronvall puh. 040 8621 646, timo.cronvall@arcus.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.6.2018 mennessä sähköpostilla.

Rakennesuunnittelija

Haemme sekä nuorempaa että kokeneempaa rakennesuunnittelijaa tiimimme vahvistukseksi Turkuun tai Helsinkiin. Pääset mukaan monipuolisiin suunnittelu- ja asiantuntijatoimeksiantoihin, joissa tehtävät räätälöidään kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja avointa mieltä oppia uutta. Koulutukseltasi olet joko DI tai AMK-insinööri, tai olet hankkinut vastaavan osaamisen käytännön työssä. 

Eurokoodit ja CAD-suunnittelu ovat sinulle tuttuja. Lisäksi kokemus FEM-ohjelmista ja tietomallintamisesta luetaan eduksesi. 

Toivomme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on plussaa. Olet vastuuntuntoinen ja haluat oppia ammatissasi uusia asioita. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi monipuolisesti satamarakenteiden ja muun infrasuunnittelun rakenteiden asiantuntijana. Meiltä löydät mukavien työkavereiden lisäksi monipuolisen ja haasteita tarjoavan tehtäväkentän nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan parissa, nykyaikaiset työmenetelmät, riittävän tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä haastavampiin tehtäviin organisaatiossa. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta.

Tule mukaan hyvään tiimiin! Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Cronvall puh. 040 8621 646, timo.cronvall@arcus.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.6.2018  mennessä sähköpostilla.

Insinööritoimisto ARCUS Oy on rakenne- ja geotekniikkaan erikoistunut suunnittelutoimisto. Kohteitamme ovat erityisesti satama- ja vesirakenteet, vaativat tie- ja ratarakenteet, teollisuusrakennukset sekä rakennustöiden aikaiset erikoisrakenteet.

Merkittävimpiä viimeaikaisia projekteja ovat Tukholman, Maarianhaminan ja Kappelskärin satamien muutos- ja korjaustyöt.

Yritys on perustettu vuonna 1995 ja nykyään olemme VR Track Oy:n tytäryhtiö ja kuuluneet VR-konserniin vuodesta 2004 lähtien.

Henkilötiedot
Koulutus
Työkokemus
Lisätiedot